Шоу Програма

Екипът на Art Crew  може да ви предложи забавна програма за Вашето вечерно фирмено или частно събитие. Забавен сценарии с водещи и гост изпълнители, музикални предложения, комици, магически спектакъл и още много други са част от възможните предложения за Вашата специална вечер. Ако имате нужда от специален артист ние можем да съдействаме с избора и ангажирането му.  Работим с всички български телевизионни водещи, водещи на предавания, актьори и актриси, ди джей, музикални групи и изпълнители на живо. Ако пък Вашето събитие се нуждае от чуждестранен изпълнител, ние отново можем да се погрижим за това.

А към портфолиото от танцови изпълнители сме добавили предложения като: фолклорни и балетни формации, огнено шоу, индийски стил – „Bellydance“, брейк денс, латино, кабаре и още много други. За доброто настроение и водене на програмата сме осигурили и любими водещи, и актьори, телевизионни звезди и комици, стенд-ъп, фокусници, аниматори, акробати и жонгльори –  всичко за Вашето забавление!

 

loading ...

 

По – подробно и точно описание на всички наши програми и възможности  можете да разберете след като се свържете с нас. Екипът ни предлага и персонални решения и концепции специално разработени според изискванията и желанията на Вашата компания.

Свържете се с нас от ТУК!

Очакваме ви!