Зимен тиймбилдинг

Зимен Тиймбилдинг

Независимо дали предпочитате програма на открито или на топло в закрито помещение, ние имаме точните предложения за зимен тиймбилдинг.          За този сезон предлагаме ПРОМОЦИОНАЛНИ цени за всички екипи със състезателен хъс и желание, да се насладят на един планински ден пълен с активности. Нека снега не Ви плаши. Освен мокър и студен той е и много, много забавен. Изберете подходяща локация за Вашия екип, и оставете на нас всичко останало за един ползотворен ден в планината. Зимните и снежни програми в нашето портфолио могат да сгреят всеки екипен дух с предизвикателства и колективни игри.

 

Надпревара с шейни

Отборите разполагат с ограничено време, за да построят своята състезателна зимна шейна. Тя трябва да е устойчива и здрава въпреки крехкия материал и жестоките зимни условия. Всички отбори разполагат с еднакъв по брой и вид материали. Така те ще бъдат с равни сили в конструирането на състезателната си „машина“. Следва и самото състезание! Готови ли сте за екстремното спускане с шейни? Това е и най-забавната част от тази програма, която ще определи и отбора победител.

Снежната скулптура

Кой ще извае най-впечатляващата зимна скулптура? Отборите се разделят като на всеки от тях се дава отделна задача и фигура. Те трябва да проявят въображение, да бъдат организирани и да следват и поддържат екипния дух в тази „ледена задача“. Екипирани с лопати, ръкавици, добро настроение и мотивация следва да съградят впечатляващите скулптури. На края отборите сами ще определят кой от тях ще е победител – червеното греяно вино е неразделна част от тази програма 😉 )

 

Зимна Олимпиада

Зимните олимпийски игри ще предизвикат желанието за победа и надпревара в отделните отбори. Целия екип ще се впусне в предизвикателно надбягване, стрелба с пистолет, лък или пушка, гигантски слалом, кърлинг и други. Ще завършим събитието с епична битка със снежни топки. Нека да видим кой е по-добрия отбор!

 

Свържете се с нас, за да Ви представим нашите ЗИМНИ ПРОМО ПАКЕТИ подходящи за Вашия екип!

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ