Зимен тиймбилдинг

Зимен Тиймбилдинг

Независимо дали предпочитате програма на открито или закрито за зимата ние имаме точните предложения за Вашия екип. За този сезон предлагаме ПРОМОЦИОНАЛНИ цени за всички екипи със състезателен хъс и желание, да се насладят на един планински ден пълен с активности. Нека снега не Ви плаши. Освен мокър и студен той е и мнооого забавен. Изберете планински курорт и настаняване и се насладете на ползотворен ден в планината. Зимните и снежни игри могат да сгреят всеки екипен дух с предизвикателства и колективни игри.

 

Надпревара с шейни

Отборите разполагат с ограничено време, за да построят своята състезателна зимна шейна. Тя трябва да е устойчива и здрава въпреки крехкия материал и жестоките зимни условия. Всички отбори разполагат с еднакъв по брой и вид материали. Така те ще бъдат с равни сили в конструирането на състезателната си „машина“. Следва и самото състезание! Готови ли сте за екстремното спускане с шейни? Това е и най-забавната част от тази програма, която ще определи и отбора победител.

Снежната скулптура

Кой ще извае най-впечатляващата зимна скулптура? Отборите се разделят като на всеки от тях се дава отделна задача и фигура. Те трябва да проявят въображение, да бъдат организирани и да следват и поддържат екипния дух в тази „Ледена задача“. Екипирани с лопати, ръкавици, добро настроение и мотивация следва да съградят впечатляващите скулптури. Екипът сам може да определи дали програмата да бъде със състезателен елемент или всеки от отделните отбори ще е победител.

 

Зимна Олимпиада

Зимните олимпийски игри ще предизвикат желанието за победа и надпревара в отделните отбори. Целия екип ще се впусне в предизвикателно надбягване, стрелба с пистолет, лък или пушка, гигантски слалом, кърлинг и други. Ще завършим събитието с епична битка със снежни топки. Нека да видим кой е по-добрия отбор!

 

Свържете се с нас, за да Ви представим нашите ЗИМНИ ПРОМО ПАКЕТИ за малки и големи групи от хора.

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ