Коледно парти

Коледните събития и партита с Art Crew са приказни, весели и различни, имат и една основна цел –  да накарат своите гости и клиенти да се отпуснат и забавляват  в това специално време от годината. Независимо дали искате официална вечеря или да танцувате цяла нощ в една огромна зала, ние имаме място и тема, които  да отговарят на вашите нужди.

Тази година можем да ви предложим изключителни фирмени коледни партита с прекрасни и нестандартни теми, отлична локация, страхотна храна и питиета и атрактивни забавления. Но…откъде да започнете. Ето и някой насоки от нашия екип:

Какви са вашите основни изисквания?

Предпочитана дата

Бюджет

Брой на гостите

Най-правилното място – помислете какъв тип място най-добре отговаря на вашия екип; хотел, уникално място, шатра, бар или нощен клуб?

Местоположение – предпочитате в центъра или в близост до Вашия офис? Не ви притеснява дотолкова, стига да има удобен транспорт до там? Ние ще помислим и за условията на връщане от партито, за да се осигури максимална посещаемост от всички поканени гости.

Атмосфера – имате изисквания за  официална вечеря, последвана от артистични изпълнители и програма или може би парти с акцент върху напитки и танци?

Следващи стъпки

Свържете се с екипа на Art Crew. Ние ще ви изпратим предложения  с поръчкови пакети и различни концепции и теми, които да отговарят на вашите изисквания.

След като прегледате нашето предложение можем да пристъпим към детайлното оформяне на Вашата оферта. Бъдете сигурни, че ще обърнем внимание на всеки детайл и поставяме интересите на клиента като основен наш приоритет.

Свържете се с нас, за да ви разкажем всичко за нашите коледни идеи …