Коледно парти

Коледните събития и партита с Art Crew са приказни, весели и различни, имат и една основна цел –  да накарат своите гости и клиенти да се чувстват специални и различни, да се забавляват  в това специално време от годината. Независимо дали искате официална вечеря или да танцувате цяла нощ в една огромна зала, ние имаме място и тема, които  да отговарят на вашите нужди.

Тази година можем да ви предложим изключителни фирмени коледни партита с прекрасни и нестандартни теми, отлична локация, страхотна храна и напитки както и атрактивни забавления. Но…откъде да започнете. Ето и някой насоки от нашия екип:

Какви са вашите основни изисквания?

Предпочитана дата

Брой на гостите

Локация – помислете какъв тип място най-добре отговаря на вашия екип; хотел, уникално място, шатра, бар или нощен клуб?

Местоположение – ще се съобразим с Ваште предпочитания, независимо какви са те. Можем да предложим също трансфер на гостите в случай на отдалечена локация.

Атмосфера – имате изисквания за  официална вечеря, последвана от артистични изпълнители или може би парти програма с акцент върху напитките и танците? Можем да предложимм различна тематика за Вашето събитие, базирани на книги, филми, разкази или измислени истории.

Следващи стъпки

Свържете се с екипа на Art Crew. Ние ще ви изпратим предложения  с поръчкови пакети и различни концепции и теми, които да отговарят на Вашите изисквания.

След като прегледате нашето предложение можем да пристъпим към детайлното оформяне на Вашата оферта. Бъдете сигурни, че ще обърнем внимание на всеки детайл и поставяме интересите на клиента като основен наш приоритет.

През сезон 2018-2019г предлагаме на нашите клиенти специални отстъпки за организиране и изпълнение на Коледно парти с ранно запитване.

Вземете до 30% отстъпка от вечерната програма на Вашето парти сега!

*офертата е валидна при потвърдено запитване до 31.09.2018г.

Свържете се с нас, за да ви разкажем всичко за нашите коледни идеи …