Тиймбилдинг на закрито

Тийм Билдинг на закрито

Програмите подходящи за закрито са не по-малко атрактивни. Възможностите са много. От креативни игри с конструиране на различни по вид съоръжения до бизнес симулации и игри с които опознавате колегите си. Съчетайте фирменото обучение с развлекателни игри и активности или просто се забавлявайте с колегите докато творите различни форми на изкуство. Някой програми от тази категория са следните:

 

Предизвикай мозъка си

Авторска игра на агенция Art Crew, с повишена трудност, която може да включва няколко етапа – Математически ребуси и Практически нестандартни игри за памет, игри за концентрация, креативно мислене и интуиция. Играта предлага възможност да се конструира като състезателна ако се добавят точки за всяка измината игра и правилно разгадан ребус. Тази програма предизвиква колективното мислене на отбора в преследване на общата цел.

The limit is one minute

Една игра вдъхновена от вечното надбягване с времето. Бързи, забавни, енергични и МНОГОБРОЙНИ игри за време. Имате една минута, за да спечелите! Отбора сам определя как да разпредели силите си в отделните игри, така че да спечели цялото състезание. Ще успеете ли да подредите кула от чаши, само за да я съберете отново, или да създадете верижна реакция с топче за тенис на маса? Да!? А ще успеете ли да го направите за една минута? Нека опитаме. Осмелявате ли се?

Отборна картина 

Силно ангажираща програма, която въвлича всички участници в творческа дейност. Задачата на всеки отбор е да нарисува част от „голямата картина“, която нашия екип е предоставил предварително с инструкции за изпълнение и материали към тях. Тя може да е логото на компанията или предварително представена от клиента значима за него визия, колаж, или снимка на всички служители. Дали крайния резултат и вид ще отговарят на предварителното задание към участниците? Победителят ще бъде определен от специално жури.

Comics Making

Отново ще рисуваме, но този път  ще добавим действие и диалог. Участниците трябва да пресъздадат част от добре познати и известни приказки или комикси. Всеки отбор е различно комикс студио, а победителя се определя след строго, но справедливо гласуване. Изключително забавна програма със силно екипно участие и разпределяне на функциите. Вижте какъв ще бъде резултата от подобно предизвикателство и се забавлявайте докато творите.

Бизнес симулации

В бизнес симулациите всички участници са поставени в среда на реални проблеми и взимане на решения. Като се комбинират различни по вид дейности участниците трябва да създадат общ продукт  с подходяща визия и представяне. Готови ли сте да предизвикате Вашите служители?  Нека видим как ще се справят отборите в различните предизвикателства.

Опознавателни игри – („Icebreaking“)

Повечето игри в този модул са свързани основно с комуникация и различни вербални и невербални форми на общуване. Именно тези форми на общуване позволяват на участниците да се включат в свой собствен „семинар“, за да се опознаят по-добре, чрез разговор и изпълнение на различни задачи. Чудесна компилация от множество игри подходяща както за новосформирани екипи, така и за такива с дългогодишен опит. Тази модулна програма може да се добави допълнително към всяка една от останалите програми в нашето портфолио, като допълнителна с цел по-висока ефективност на събитието.

 

Галерия

loading ...

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ