Тиймбилдинг на закрито

Тийм Билдинг на закрито

Програмите подходящи за закрито са не по-малко атрактивни от тези, които се провеждат на открито. Възможностите са много. От креативни игри с конструиране на различни по вид съоръжения до бизнес симулации и icebreaking. Съчетайте фирменото обучение с развлекателни игри и активности или просто се забавлявайте с колегите докато творите различни форми на изкуство. Някой програми от тази категория са следните:

 

Предизвикай мозъка си

Авторска игра на агенция Art Crew, която включва два етапа – Математически ребуси и Практически нестандартни игри за памет, концентрация, креативно мислене, интуиция, желание за победа, възраст. Играта предлага възможност да се конструира като състезателна ако се добавят максимален брой точки за всяка измината игра и правилно разгадан ребус. Предизвиква колективното мислене в преследване на общата цел.

 

The limit is one minute

Една игра вдъхновена от вечното надбягване с времето. Бързи, забавни, енергични и МНОГОБРОЙНИ игри за време. Имате една минута, за да спечелите! Отбора сам определя как да разпредели силите си в отделните игри, така че да спечели цялото състезание. Ще успеете ли да подредите кула от чаши само,за да я съберете отново или да създадете верижна реакция с топче за тенис на маса? Да!? А ще успеете ли да го направите за една минута? Нека опитаме. Осмелявате ли се?

 

Отборна картина 

Високо ангажираща с фирмената визия или лого програма, която въвлича всички участници в творческа дейност. Задачата на всеки отбор е да нарисува част от „Голямата картина“, която нашия екип е предоставил предварително с инструкции за изпълнение и материали към тях. Тя може да е логото на компанията или предварително представена от клиента значима за него визия, която ние допълнително ще подготвим за изпълнение на задачата. Дали крайния резултат и вид ще отговарят на предварителното задание към участниците?

 

Comics Making

Отново ще рисуваме, но този път  ще добавим действие и диалог. Участниците трябва да пресъздадат част от добре познати и известни приказки или комикси. Всеки отбор е различно комикс студио, а победителя се определя след строго, но справедливо гласуване. Изключително забавна програма със силно екипно участие и разпределяне на функциите. Вижте какъв ще бъде резултата от подобно предизвикателство и се забавлявайте докато творите.

 

Бизнес симулации

В бизнес симулациите всички участници са поставени в среда на реални проблеми и взимане на решения. Като се комбинират различни по вид дейности участниците трябва да създадат общ продукт  с подходяща визия и представяне.

 

Icebreaking

Повечето игри в този модул са свързани основно с комуникация и различни вербални и невербални форми на общуване тя позволява на участниците да се включат в свой собствен „семинар“, за да се опознаят по-добре чрез разговор и изпълнение на различни задачи. Чудесна компилация от множество игри подходяща както за ново сформирани екипи, така и за такива с дългогодишен опит, но липса на мотивация и желание. Може да се добави допълнително към всяка една от останалите програми като допълнителна с цел по-висока ефективност на събитието.

 

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ