Тиймбилдинг на открито

Тийм Билдинг на открито 

Ако вашия екип предпочита динамичните, нови и състезателни занимания на открито и сред природата този тип програми са точно за вас. Прекарвайки времето си навън в спортни игри и надпревара е един от начините да изградите в екипа си желание за работа, по-близки отношения и стремеж към развитие. Ето и някой от нашите базисни предложения, които екипа ни надгражда според изискванията на Вашата фирма и колектив:

Treasure hunt – Добре познатата игра за всички базирана на Скандинавския спорт по ориентиране днес се среща в множество разновидности и с различни правила. Впуснете се в трескаво търсене на следите от съкровището, които ще ви отведат до изобилие от изненади, предизвикателства, логически игри, ребуси, пъзели и много други, а най-накрая и до така чаканото и търсено „Съкровище“.

 

The Legend – Един различен прочит на популярната програма „Treasure hunt“. Скрити загадки из улиците на древния град. Отборите се впускат в преследване на градски легенди всяка от които крие в себе си уникална история. Това обаче не е всичко. След всяка открита легенда вие трябва да продължите към следващата и да сглобите ребуса на вековната история, а от там и да разберете къде Ви очаква отборната награда.

The Boat Ride – Завладяваща и забавна програма. Като един истински „Робинзон“ всеки от екипа трябва да даде всичко от себе си за конструирането и построяването на лодката, с която да избяга от острова. Програмата е подходяща за изпълнение, както на басейн, така и на плажа. Участниците са разделени по отбори, за да направят своята лодка. Състезание ще определи обаче кой се е справил с тази нелека задача и чия лодка ще издържи до финала и ще успее да спечели желаната титла – „Спасителна“! Развива отношенията и комуникацията в екипа.

The Art of Ride – Разполагате със схема, инструменти и други материали, за да сглобите състезателен болид. От окачването до шасито всичко трябва да е изпипано до последния детайл, за да спечелите надпреварата за първото място. Една игра със силно изразен състезателен характер.

Flinstone carЕдинствено в портфолиото на  Агенция Art Crew можете да срещнете тази програма. Уникална за българския пазар тя предлага висока доза забавление и изграждане на екипна комуникация. А състезанието? Ето тук идва и най-забавната част. Освен, че всеки отбор сам трябва да сглоби и декорира своята „кола“, а и след това сам трябва да определи кои участници ще бъдат „горивото“ и основната движеща сила – точно така както е било и за Семейство Флинстоун – пещерното семейство от Каменната епоха от едноименния анимационен сериал.

Obstackle Course – Едно авторско предложение от Art Crew, което събира в себе си адреналин, бързина, силен отборен дух, висока амбиция за победа и издръжливост. Впуснете се в една „жестока“ битка и докажете на себе си и Вашите колеги, че възможностите се простират до границите на въображението Ви. Една спортна игра със силно изразен състезателен характер, която се състои от 3 Модула – Логика, Препятствия, Скрити задачи.Всеки отбор трябва да премине през различни по трудност предизвикателства за катерене, лазене, скачане, логически игри, скрити предизвикателства и други обособени в едно истинско вълнуващо модулно трасе. Нека най-добрия отбор спечели!

Олимпийски игри – На плажа или на тревни площи? Терена избирате Вие, а ние избираме игрите. Изграждане на трасета за щафетни и състезателни спортни игри. Отборна програма, която комбинира различни по вид състезания. Стрелба с лък и пистолет, надбягване, хвърляне на копие или мятане на гюле. Всеки е добър в различна категория. Как ще разпределите силите си, за да вземете максимума от отбора си? Нека разберем!

The BBQ Teamwork – Може би заглавието на тази програма само говори за себе си. Сгответе заедно с целия си екип вкусен обяд или вечеря. Предоставяме Ви цялото необходимо оборудване, за да приготвите едно изкусително барбекю меню и да се забавлявате със своите колеги. С избор на подходящ терен, наставления от професионални готвачи и помощник готвачи ще имате възможност да прекарат един незабравим ден с целия си екип на един малко по-различен от обикновения излет.

 

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ