Тиймбилдинг на открито

Тийм Билдинг на открито 

Ако вашия екип предпочита динамичните, нови и състезателни занимания на открито и сред природата този тип програми са точно за вас. Прекарвайки времето си навън в спортни игри и надпревара е един от начините да изградите в екипа си желание за работа, по-близки отношения и стремеж към развитие. Ето и някой от нашите базисни предложения, които екипа ни надгражда според изискванията на Вашата фирма и колектив:

 

Treasure hunt

Добре познатата игра за всички базирана на Скандинавския спорт по ориентиране днес се среща в множество разновидности и с различни правила. Впуснете се в трескаво търсене на следите от съкровището, които ще ви отведат до изобилие от изненади, предизвикателства, логически игри, ребуси, пъзели и много други, а най-накрая и до така чаканото и търсено „Съкровище“.

 

The Legend

Един различен прочит на популярната програма „Treasure hunt“. Скрити загадки из улиците на древния град. Отборите се впускат в преследване на градски легенди, всяка от които крие в себе си уникална история. Това обаче не е всичко. След всяка открита легенда вие трябва да продължите към следващата и да сглобите ребуса на вековната история, а от там и да разберете къде Ви очаква отборната награда.

 

The Boat Ride

Завладяваща и забавна програма. Като един истински „Робинзон“ всеки от екипа трябва да даде всичко от себе си за конструирането и построяването на лодката, с която да избяга от острова. Програмата е подходяща за изпълнение, както на басейн, така и на плажа. Участниците са разделени по отбори, за да направят своята лодка. Състезание ще определи обаче кой се е справил с тази нелека задача и чия лодка ще издържи до финала и ще успее да спечели желаната титла – „Спасителна“! Развива отношенията и комуникацията в екипа.

 

The Art of Ride

Разполагате със схема, инструменти и други материали, за да сглобите състезателен болид. От окачването до шасито всичко трябва да е изпипано до последния детайл, за да спечелите надпреварата за първото място. Една игра със силно изразен състезателен характер.

 

Flinstone carЕдинствено в портфолиото на  Агенция Art Crew можете да срещнете тази програма.

Уникална за българския пазар тя предлага висока доза забавление и изграждане на екипна комуникация. А състезанието? Ето тук идва и най-забавната част. Освен, че всеки отбор сам трябва да сглоби и декорира своята „кола“, а и след това сам трябва да определи кои участници ще бъдат „горивото“ и основната движеща сила – точно така както е било и за Флинстоун – пещерното семейство от Каменната епоха от едноименния анимационен сериал.

 

Obstackle Course

Едно авторско предложение от Art Crew, което събира в себе си адреналин, бързина, силен отборен дух, висока амбиция за победа и издръжливост. Впуснете се в една „жестока“ битка и докажете на себе си и Вашите колеги, че възможностите се простират до границите на въображението Ви. Една спортна игра със силно изразен състезателен характер, която се състои от 3 Модула – Логика, Препятствия, Скрити задачи.Всеки отбор трябва да премине през различни по трудност предизвикателства за катерене, лазене, скачане, логически игри, скрити предизвикателства и други обособени в едно истинско вълнуващо модулно трасе. Нека най-добрия отбор спечели!

 

Олимпийски игри

На плажа или на тревни площи? Терена избирате Вие, а ние избираме игрите. Изграждане на трасета за щафетни и състезателни спортни игри. Отборна програма, която комбинира различни по вид състезания. Стрелба с лък и пистолет, надбягване, хвърляне на копие или мятане на гюле. Всеки е добър в различна категория. Как ще разпределите силите си, за да вземете максимума от отбора си? Нека разберем!

 

The BBQ Teamwork

Може би заглавието на тази програма само говори за себе си. Сгответе заедно с целия си екип вкусен обяд или вечеря. Предоставяме Ви цялото необходимо оборудване, за да приготвите едно изкусително барбекю меню и да се забавлявате със своите колеги. С избор на подходящ терен, наставления от професионални готвачи и помощник готвачи ще имате възможност да прекарат един незабравим ден с целия си екип на един малко по-различен от обикновения излет.

 

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ