Тиймбилдинг на открито

Тийм Билдинг на открито 

Ако Вашия екип предпочита иновативни и динамични състезателни занимания на открито сред природата, този тип програми са точно за Вас. Една от основните предпоставки за сплотяване на екипа и подобряване на комуникацията между различните звена, е именно прекарването на един незабравим ден на открито. Планински преходи, изграждане на къмпинг, и уроци по ориентиране в гората или на открито са нашите специални предложения за екипи обичащи предизвикателства.  Представяме Ви и някой от нашите базисни предложения, които можем да моделираме спрямо желанията и целите на екипа Ви :

 

Търсене на съкровища – „Treasure hunt“

Добре познатата игра за всички, базирана на Скандинавския спорт по ориентиране днес се среща в множество разновидности и с различни правила. Впуснете се в трескаво търсене на следите от съкровището, които ще ви отведат до изобилие от изненади, предизвикателства, логически игри, ребуси, пъзели и много други, а най-накрая и до така чаканото и търсено „съкровище“.

Легендата – „The Legend“

Един различен прочит на популярната програма „Treasure hunt“. Скрити загадки из улиците на древния град. Отборите се впускат в преследване на градски легенди, всяка от които крие в себе си уникална история. Това обаче не е всичко. След всяка открита легенда вие трябва да продължите към следващата и да сглобите ребуса на вековната история, а от там и да разберете къде Ви очаква отборната награда.

Състезание с лодки – „The Boat Ride“

Завладяваща и забавна програма. Като един истински „Робинзон“ всеки от екипа трябва да даде всичко от себе си за конструирането и построяването на лодката, с която да избяга от острова. Програмата е подходяща за изпълнение, както на басейн, така и на плажа. Участниците са разделени по отбори, а всеки има своята персонална задача свързана с отборната цел. Състезание ще определи кой се е справил с тази трудна задача и лодката на кой отбор ще издържи състезнието.  Целта на отбора е лодката да издържи до финала и да е с най-добро време! Нека най-креативните победят!

Изкуството да шофираш – „The Art of Ride“ 

Всички отбори разполагат със схема, инструменти и други материали, необходими за да сглобяването на състезателен болид. Отборите ще имат ограничено време да сглобят тяхната уникална „машина“. Окачване, шаси, аеродинамика, дизайн,  всичко трябва да е изпипано до последния детайл, за да спечелите надпреварата за първото място. Една игра със силно изразен състезателен характер.

Флинтстоунс автомобил – „Flintstone car“  – (Това е авторска програма на Агенция Art Crew.)

Всеки от нас помни онова семейство от каменната ера, което забавлява вече няколко поколения. Уникалната за българския пазар програма, предлага висока доза забавление и изграждане на екипна комуникация. А състезанието? Ето тук идва и най-забавната част. Освен, че всеки отбор ще трябва да се справи с изграждането на своя „каменен автомобил“ , ще трябва да се погрижи за автентичения вид на возилото. Капитана ще определи кои участници от отбора ще бъдат  „горивото“ и основната движеща сила в предстоящото състезание. Нека най-добрите победят!

Препятствия – „Obstackle Course“ – (Това е авторска програма на Агенция Art Crew.)

Едно авторско предложение от Art Crew, което събира в себе си адреналин, бързина, силен отборен дух, висока амбиция за победа и издръжливост. Впуснете се в една „жестока“ битка и докажете на себе си и Вашите колеги, че възможностите се простират до границите на въображението Ви. Една спортна игра със силно изразен състезателен характер, която се състои от 3 Модула. Всеки отбор трябва да премине през различни по трудност предизвикателства за катерене, лазене, скачане, логически игри, скрити предизвикателства и други обособени в едно истинско вълнуващо модулно трасе. Нека най-добрия отбор спечели!

Олимпийски игри – „Olympic Games“

Една спортна и забавна програма приложима на всеки терен. Ще изградим специални трасета за щафетни и състезателни спортни игри. Отборите ще бъдат изправени пред нестандартни предизвикателства с повишена трудност. Всеки участник ще има възможност за индивидуална и екипна изява. Това е отборна програма, която комбинира различни по вид и сложност състезания. Стрелба с лък и пистолет, надбягване с чували, ходене на кокили и много други предизвикателства очакват екипа избирайки тази програма. Всеки е добър в различна категория. Как ще разпределите силите си, за да вземете максимума от отбора си? Нека разберем заедно!

The BBQ Teamwork

Може би заглавието на тази програма подсказва за себе си. Колективното приготвяне на храна е устойчив и доказан начин за сплотяване на екипа. Ние Ви предлагаме един незабравим излет с колеги и барбекю.  Ние ще се погрижим за необходимото оборудване и продукти, а от Вас се иска креативност в рецептите, познания в кухнята и много въображение и отборен дух.  Отборите ще приготвят специално разработени менюта, а журито ще определи най-добрата презентация и вкус а всички заедно ще се насладят на добрата храна и компанията на колеги.

 

Галерия

loading ...

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ