Надуваеми структури

Надуваемите структури са нов поглед към залите за събития, както и към техния интериор.

Предлагаме широка гама от структури, които са създадени специално, за да отговарят на условията за специални събития. Гамата включва от светещи, лесни и бързи за използване интериорни продукти, които може да бъдат инсталирани напълно за по-малко от 10 минути, до изключително впечатляващата надуваема шатра за външна употреба.

Всички те са детайлно и финно разработени през годините, за да предложат вдъхновяващ продукт, който да наемете или закупите. Тези „изкачащи“ структури създават или подчертават мястото за Вашето събитие, могат да го откроят или да му придадат  впечатляващ фон. Независимо дали става въпрос за релакс зони, допълнително пространство за бизнес срещи, създаване на мобилен съвременен бар или семпло пространство за целите на търговски изложения, нашата AIR колекция покрива всички Ваши желания. За да подкрепим AIR колекцията, приемаме поръчки за проектиране и изготвяне на брийф или оферта за всякакъв вид мобилни събития, промоции и всичко останало, за което мислите и чувствате, че можем да ви помогнем и организираме с дизайнерския си почерк и експертна продукция.

В галериите от снимки можете да намерите примери за широкото приложение на цялата гама от продукти.

Започваме с AIR Turtle. Тази уникална по рода си и любима наша „костенурка“  е разработена за външна употреба и предлага стотици опции за това да бъде част от Вашето събитие. Официални събития, авто изложения, мобилни заведения или барове, сцена за модни ревюта….възможностите спират до лимита на Вашето въображение. Мобилна, лесна за монтаж и демонтаж, позволяваща безкрайно много приложения и гъвкавост при избор на терен нашата колекция AIR очаква с трепет следващата си изява….

 

loading ...

 

Продължаваме с AIR Office. Тези преместваеми съоръжения са подходящи за изграждане на търговски щандове за различен тип изложения, конференции, представяне на широка гама от продукти, а защо не и за мобилен офис ако Ви се налага да сте на път от град на град, за да направите перфектно изглеждащо и съвременно „road show“ събитие. Създавате цвета и визията моментално с помощта на интелигентното осветление. Идеални също за създаване на релакс зони където гостите могат да седнат и да отдъхнат, а също и да се скрият от хорските погледи при провеждането на бизнес разговори.

 

loading ...

 

Следва и AIR Wall. Тези меки самоносещи се стени, са направени от същите материали както и останалите наши продукти.  Тези надуваеми структури, често са използвани за разпределяне на потока от хора на конференции, изложбени кабини и щандове, надуваеми екрани за проекция, надуваем вътрешен лабиринт за тийм билдинг, съблекални, временна маркировъчна стена, гръб за сцена и още много други.

 

loading ...

 

Когато наемате надуваеми структури за Вашето събитие, вие не просто наемате структура, вие наемате иновации, визия и качество. Вие вървите към бъдещето!

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ