Специални събития

Специалните събития се отличават с това, че дават възможност на посетителите  да участват в колективно и запомнящо се преживяване, което се различава от ежедневния живот. Предлагат многобройни социални и психологически  придобивки като познания, почивка и релакс, предизвикателства, открития и интересни преживявания. Съществени техни елементи са забавлението, игрите, атракциите и зрелището. В посетителя се предизвиква желание да сподели преживяванията си, както с останалите присъстващи, така и с хората от личното си обкръжение. Често събитията са съпроводени от заразителна празнична атмосфера, чийто емоционален заряд всъщност е основната причина, поради която хората участват в тях като посетители и организатори.
Определението за специални събития обхваща всяко организирано и концептуално изградено събитие с  цел, тема, участници или игри. В това число се включват:

loading ...

 

 

♥ Фирмени Събития

За фирмените ви събития можем да организираме официална вечеря с атрактивно сценично присъствие на водещи, ди джей, артисти, балет и др..  Ако искате тази година Коледното Ви парти да бъде запомнено за дълго,  време е да се свържете с нас на посочените контакти. Art Crew предлага още –  официален обяд с програма включваща класически музиканти, лека фонова музика и приятна атмосфера, вечерна програма с танцови артисти, шоу във въздуха, а защо не и вечеря в небето. Предложенията ни не свършват до тук. Можем да Ви помогнем и при избора на концепция за   годишнината на Вашата фирма, откриване на нов обект и  още много други.

♥ Корпоративни Събития

За вашите корпоративни събития разчитаме на смели идеи и висока публичност. Бъдете атрактивни и различни – само така можете да сте предпочитани и запомнени. Част от нашите предложения са услуги по изготвяне на концепция за представяне на нова продуктова линия с парти изненада или атрактивна демонстрация, организизране на семинари, обучения, конференции и други.

♥ Тийм Билдинг

Тийм Билдинг или Team Building е дума с английски произход и се превежда като ,,изграждане на екип“. Когато програмата за изграждане на екип е изпълнена и замислена като управленска техника, тя работи, носи резултати и конкретни ползи. Изготвили сме категории с различен характер, които да покрият изискванията и да изпълнят целите на вашата фирма или организация.

♥ Частни Събития
Art Crew предлага решения за организиране на незабравимо парти за вашият личен повод като рожден ден, сватба, годишнина, детски рожден ден, бебешко парти и др.

 

Свържете се с нас от ТУК