Тийм билдинг програми

 

„Работата и играта са думи, използвани за описание на едно и също нещо при различни условия.“

Марк Твен

Много отдавна думата Тийм Билдинг придобива значение не само при новосъздадени екипи, но и за вече съществуващи такива. За целите на фирмите и колектива екипа на Art Crew е изградил и моделирал редица програми с развити специфични техники за всяка ситуация и нужди.

С подходящи тийм билдинг програми, подход и редовни екипни активности всяка една компания си гарантира успешна реализация и грижа към човешките си ресурси, които са неизменна част от нейния живот.

loading ...

team building_агенция Art Crew
Тийм билдинг програми и игри от Art Crew
Тийм Билдинг

Art Crew Ви предлага различни категории на  тийм билдинг програми, игри и  бизнес симулации съобразени с нуждите на работната ви среда.

 

Тийм Билдинг на открито 

Ако вашия екип предпочита динамичните, нови и състезателни занимания на открито и сред природата този тип програми са точно за вас. Прекарвайки времето си навън в спортни игри и надпревара е един от начините да изградите в екипа си желание за работа, по-близки отношения и стремеж към развитие. Ето и някой от нашите предложения:

Treasure hunt – Добре познатата игра за всички базирана на Скандинавския спорт по ориентиране днес се среща в множество разновидности и с различни правила. Впуснете се в трескаво търсене на следите от съкровището, които ще ви отведат до изобилие от изненади, предизвикателства, логически игри, ребуси, пъзели и много други, а най-накрая и до така чаканото и търсено „Съкровище“.

Obstackle Course – Едно авторско предложение от Art Crew, което събира в себе си адреналин, бързина, силен отборен дух, висока амбиция за победа и издръжливост. Впуснете се в една „жестока“ битка и докажете на себе си и Вашите колеги, че възможностите се простират до границите на въображението Ви. Една спортна игра със силно изразен състезателен характер. Всеки отбор трябва да премине през различни по трудност предизвикателства за катерене, лазене, скачане и други обособени в едно истинско вълнуващо трасе. Нека най-добрия спечели!

Олимпийски игри – На плажа или на тревни площи? Терена избирате Вие, а ние избираме игрите. Изграждане на трасета за щафетни и състезателни спортни игри. Отборна програма, която комбинира различни по вид състезания. Стрелба с лък и пистолет, надбягване, хвърляне на копие или мятане на гюле. Всеки е добър в различна категория. Как ще разпределите силите си, за да вземете максимума от отбора си? Нека разберем!

The BBQ Teamwork – Може би заглавието на тази програма само говори за себе си. Сгответе заедно с целия си екип вкусен обяд или вечеря. Предоставяме Ви цялото необходимо оборудване, за да приготвите едно изкусително барбекю меню и да се забавлявате със своите колеги. С избор на подходящ терен, наставления от професионални готвачи и помощник готвачи ще имате възможност да прекарат един незабравим ден с целия си екип на един малко по-различен от обикновения излет.

Тийм Билдинг на закрито

Програмите подходящи за закрито са не по-малко атрактивни от тези, които се провеждат на открито. Възможностите са много. От креативни игри с конструиране на различни по вид съоръжения до бизнес симулации и icebreaking. Съчетайте фирменото обучение с развлекателни игри и активности или просто се забавлявайте с колегите докато творите различни форми на изкуство. Някой от следните програми от тази категория са следните:

The Big Picture – Високо ангажираща с фирмената визия или лого програма, която въвлича всички участници в творческа дейност. Задачата на всеки отбор е да нарисува част от „Голямата картина“, която нашия екип е предоставил предварително с инструкции за изпълнение и материали към тях. Тя може да е логото на компанията или предварително представена от клиента значима за него визия, която ние допълнително ще подготвим за изпълнение на задачата. Дали крайния резултат и вид ще отговарят на предварителното задание към участниците?

Comics Making – Отново ще рисуваме, но този път  ще добавим действие и диалог. Участниците трябва да пресъздадат част от добре познати и известни приказки или комикси. Всеки отбор е различно комикс студио, а победителя се определя след строго, но справедливо гласуване. Изключително забавна програма със силно екипно участие и разпределяне на функциите. Вижте какъв ще бъде резултата от подобно предизвикателство и се забавлявайте докато творите.

Бизнес симулации – В бизнес симулациите всички участници са поставени в среда на реални проблеми и взимане на решения. Като се комбинират различни по вид дейности участниците трябва да създадат общ продукт  с подходяща визия и представяне.

Icebreaking – Тъй като повечето игри в този модул са свързани с устна комуникация и различни вербални и невербални форми на общуване тя изисква тихо и затворено място, за да може участниците да се концентрират и да се опознаят по-добре чрез разговор и изпълнение на различни задачи. Чудесна компилация от множество игри подходяща както за ново сформирани екипи, така и за такива с дългогодишен опит, но липса на мотивация и желание.

Креативен Тийм Билдинг

Програмите от този тип за подходящи за екипи, който имат нужда от ударна доза вдъхновение и забавление. Отборите ще имат възможността да проявят креативност, аналитично мислене, отборна игра и не на последно място бързина. Въвлечете хората в изпълнение на плановете и програмите, накарайте ги да проявят изобретателност и рационалност и ще засилите чувството им за  отговорност и удовлетвореност. Стимулирайте екипното съзнание и въображение с подходяща игра.

Летен Тийм Билдинг

Лятото дава безброй възможности, за да прекарате времето с колегите си сред природата, на море или планина. Спортни програми на плажа, трескави надпревари, сървайвър предизвикателства, пъзели, ребуси, загубени съкровища, целодневен ден на плажа в състезания с лодки и много други Ви очакват от избора на летните ни предложения.

Персонални Тийм Билдинг Програми

Основната мисия и цел на екипа на Art Crew е винаги да предоставя на своите клиенти индивидуални предложения за провеждане на фирмените им колективни събития. Затова  предлагаме различни варианти за комбиниране на няколко програми, създаване и/или промяна на конкретно избрана игра, и/или добавяне на различни елементи и предизвикателства към напълно нова моделирана за Вашия екип.

 

Зимен Тиймбилдинг

Независимо дали предпочитате програма на открито или закрито за зимата ние имаме точните предложения за Вашия екип. Зимно състезание с шейни ще повиши адреналина и емоциите на участниците, очакват Ви и редица игри и предизвикателства, с които ще подгреем зимния студ. За този сезон предлагаме ПРОМОЦИОНАЛНИ цени за всички екипи със състезателен хъс и желание, да се насладят на един планински ден пълен с активности. Можем да организираме за Вас зимно снежно барбекю или чеверме и топъл чай в планината за почивка, отмора и сладки приказки.

Свържете се с нас, за да Ви представим нашите ЗИМНИ ПРОМО ПАКЕТИ за малки и големи групи от хора.


Екипът ни предлага, моделиране на персонални програми и индивидуални решения за повишаване на трудовата мотивация в различно ниво от йерархията на компанията. По-подробно и точно описание на всички наши програми и възможности можете да разберете след като се свържете с нас!

Не се колебайте да ни потърсите. С радост ще Ви обърнем внимание!

Очакваме  Ви !

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ