Тийм билдинг програми

 

„Работата и играта са думи, използвани за описание на едно и също нещо при различни условия.“

Марк Твен

Много отдавна думата Тийм Билдинг придобива значение не само при новосъздадени екипи, но и за вече съществуващи такива. За целите на фирмите и колектива екипа на Art Crew е изградил и моделирал редица програми с развити специфични техники за всяка ситуация и нужди.

С подходящи тийм билдинг програми, подход и редовни екипни активности всяка една компания си гарантира успешна реализация и грижа към човешките си ресурси, които са неизменна част от нейното развитие и съществуване.

Art Crew Ви предлага различни категории на  тийм билдинг програми, игри и  бизнес симулации съобразени с нуждите на работната ви среда.

 

Тийм Билдинг на открито 

ВИЖ ОЩЕ

Тийм Билдинг на закрито

ВИЖ ОЩЕ

Летен Тийм Билдинг

 ВИЖ ОЩЕ
Зимен Тиймбилдинг
 ВИЖ ОЩЕ

 

Креативен Тийм Билдинг

Програмите от този тип за подходящи за екипи, който имат нужда от ударна доза вдъхновение и забавление. Отборите ще имат възможността да проявят креативност, аналитично мислене, отборна игра и не на последно място бързина. Въвлечете хората в изпълнение на плановете и програмите, накарайте ги да проявят изобретателност и рационалност и ще засилите чувството им за  отговорност и удовлетвореност. Стимулирайте екипното съзнание и въображение с подходяща игра.


.Основната мисия и цел на Агенция Art Crew е винаги да предоставя на своите клиенти индивидуални предложения за провеждане на фирмените им колективни събития. Нашия екип от професионални фасилитатори, водещи, психолози и аниматори предлага различни варианти за комбиниране на няколко програми, създаване или промяна на конкретно избрана игра, или добавяне на различни елементи и предизвикателства към напълно нова моделирана за Вашия екип. 

По-подробно и точно описание на всички наши програми и възможности можете да разберете след като се свържете с нас!

Не се колебайте да ни потърсите. С радост ще Ви обърнем внимание!

Очакваме  Ви !

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ