За нас

TEAM
Здравейте, ние сме Art Crew  – Агенция специализирана в организиране и координация на фирмени и частни събития.

Art Crew стартира своята дейност през 2009-та година и оттогава е претърпяла различни промени, спрямо икономическото и еволюционно развитие на бранша, в който се намира.

В момента е силно ориeнтирана и специализира в  организиране и координиране на различен тип специални събития и моделиране на индивидуални решения и тиймбилдинг програми. С екип изграден изцяло от професионални аниматори, водещи, ивент мениджъри и фасилитатори ние работим за Вашите цели.  

Изградила връзки с редица подизпълнители, партньори и клиенти основната мисия на компанията е да предоставя интересни, нестандартни и различни идеи и проекти спрямо желанията и визията на клиента. През годините сме изпълнявали редица  проекти, както в страната така и в чужбина. Изграждане на рекламни щандове за изложения, различен тип инсталации, представяне на нови продукти и други, също са част от нашето портфолио.

Ние заставаме зад всяка Ваша идея с ентусиазъм и нестихващо вдъхновение. Потърсете ни на посочените контакти и се убедете сами! Очакваме Ви!

Свържете се с нас