Здравейте!

Представяме Ви Lolly – Sweet Bar Caravan. 

Lolly е нашата красива, ретро каравана. Lolly пътува из България и помага на хората да организират своите уникални събития. Lolly беше родена от любовта към аромата на прясно изпечени сладки изкушения и желанието да прегърнем „малките неща“ в живота. Lolly обича партита, затова може да се превърне и в мобилен бар, който сервира свежи студени напитки, бълбукаща бира, вино, класически коктейли и домашна лимонада. 

Нашите ценови пакети включват различни възможности. Ако планувате събитие свържете се с нас, за да обсъдим Вашите идеи . Независимо дали е сватба, тиймбилдинг, базар, детски рожден ден или корпоративно парти ние можем да персонализираме своите услуги така че да отговорят напълно на Вашите очаквания.

Сватба

Търсите нещо наистина специално за Вашия Голям ден? Lolly може да се появи и да очарова гостите Ви със своята ретро визия и разнообразие от свежи напитки и сладки изкушения.

Моминско парти

Екип от шаферки иска да изненада Булката с нестандартно моминско парти? Насладете се на едно дамско парти с музика и вкусни коктейли и сладки хапки!

Рожден ден

Имате празник и търсите лесен и достъпен начин за сервиране на напитки и храна на открито? Lolly ще се погрижи за Вашите гости, така че вие да сте свободни да се забавлявате заедно с тях.

Корпоративно събитие

Вдъхновението ни за корпоративни събития е безкрайно и обожаваме да създаваме с клиентите си креативни и нови идеи. Можем да ви помогнем да организирате незабравимо парти за служителите си и специални фирмени събития.

Тиймбилдинг

Вие сте мениджър на голяма компания или специалист Човешки ресурси и Ви предстои организация на тиймбилдинг? Поднесете на Вашите служители незабравимо екипно преживяване с оригинални игри и програми!

Детски рожден ден

Нашия пакет за детски Рожден ден е идеален за родители, които търсят нещо специално за своите мъници. А оригиналните белгийски гофрети на клечка ще бъдат звездата на партито!

The vintage caravan for your event!